faq

Hos Bada Bing er vi klar til at besvare dine spørgsmål. Første gang på en stripklub? Bare rolig. Her er en lille guide til at give dig vejledning til den første oplevelse.

Bada Bing er København sjoveste og nyeste stripklub. Vi byder på fræk strip, striptease og nøgenshows, et fantastisk udvalg af de bedste champagner og en velassorteret bar. Bada Bing er det perfekte sted at gå i byen for at se det københavnske natteliv med kollegerne efter en lang arbejdsdag eller tilbringe en aften med vennerne. Mange af vores gæster besøger også Bada Bing alene, da vores “Bing-piger” hurtigt giver selskab.

Bada Bing har en aldersgrænse på minimum 18 år, og der skal vises gyldigt billed-ID. I enkelte tilfælde vil adgang for grupper over fire personer kræve reservation af bord. Bada Bing forbeholder sig retten til at afvise gæster, som ikke er ønsket, uden yderligere grund.

Bada Bing ligger på Gothersgade 19 i København. Gothersgade er kendt som Københavns “gå-i-byen-gade” med utallige natklubber, diskoteker, restauranter og underholdningssteder. På Gothersgade finder du masser af muligheder for et besøg i Københavns natteliv.

Du bestemmer selv, hvornår dit besøg skal være. Bada Bing har som byens eneste stripklub “nonstop stripshow og striptease”, så uanset hvilket tidspunkt, du ankommer, oplever du en heftig aktivitet.

Ja. Vi arrangerer polterabends for grupper på maksimalt 15 personer og laver en pakke, der inkluderer det hele. Venligst kontakt os for indhentelse af tilbud på polterabend.

Ja. Bada Bing serverer et stort udvalg af caviar, snacks og desserter. Et let køkken til at stille den lette sult.

Ja. Bada Bing har byens sjoveste limousinetur. Bada Bing-Limousinen kan afhente dig og dine gæster (op til fire personer). I Bada Bing-Limousinen er der selskab af de frække Bada Bing-strippere; “Bing-pigerne”, som forkæler jer i en times kørsel. Turen ender på Bada Bing med fest resten af natten. Kontakt Bada Bing for indhentelse af tilbud.

Nej, pigerne på Bada Bing arbejder kun på Bada Bing og kan ikke bookes til privat striptease eller stripshows. Hvis du vil opleve pigerne fra Bada Bing, må du besøge Bada Bing på Gothersgade i København.

Ja, du kan følge alle Bada Bing-pigerne på Snapchat via vores profil “BadaBing.CPH”. Her kan du hver dag se, hvem der er på arbejde, og se pigerne varme op og feste i løbet af natten på Bada Bing. Du kan også, via Snapchat, følge dem i deres fridage og i deres fritid.

 

Nej, Bada Bing er en stripklub, et underholdnings-etablissement. Det betyder, at du kan få en fantastisk oplevelse med striptease, stripshows og se nøgendans.

Ja, det er ren kutyme, at du giver drikkepenge på en stripklub, så vores strippere forventer at modtage drikkepenge. På Bada Bing har vi vores egen drikkepenge-sedler, du kan veksle til. En drikkepenge-seddel, kaldet en “Bing Dollar”, koster 20 DKK.

Ja det kan du godt. Din entré dækker hele natten, men det kræver, at du er aktiv, køber drinks og giver drikkepenge.

Bada Bing er den eneste stripklub med nonstop aktivitet. Der er altid striptease, stripshow, strip og nøgendans. Stripperne på Bada Bing er ansat efter deres evne til at skabe en positiv energi og har evnen til at skabe den vildeste fest.

På Bada Bing kan du betale med alle internationale kreditkort, debitkort samt kontanter. Vi tilbyder også mulighed for at hæve kontanter anonymt i vores indendørs hæveautomat, som ikke tager gebyr på danske kort.

Ja, alle betalinger over 1.000 DKK på Bada Bing skal verificeres mod fremvisning og scanning af billed-ID. Ønsker du ikke at fremvise billed-ID, kan du hæve kontanter til betaling i vores indendørs hæveautomat. Den er anonym og tager ikke gebyr på danske kort.

Du kan ikke købe et Bada Bing VIP-kort. Det er vores VIP lounge, der uddeler VIP-kort efter dit forbrug. Bada Bing VIP-kort findes i tre forskellige udgaver: Sort VIP-kort, Guld VIP-kort og Platinum VIP-kort. Forespørg vores VIP lounge omkring dit VIP-kort.

Ja, du kan købe gavekort til Bada Bing, henvend dig på vores mail eller i vores entre så laver vi et flot gavekort til dig, vores gavekort er udformet som et kreditkort og giver indehaver af kortet: Fri Entre, Gratis Drink samt Privat Stripshow i vores VIP Lounge. Gavekortet koster 800 Dkk.

Bada Bing er Københavns største stripklub, og du finder altid mellem 14-20 piger på arbejde på Bada Bing.